Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

DEZE WONING BEKIJKEN? Kijkdagen zijn op dinsdag 28 en woensdag 29 mei 2024

PLAN HIER JE BEZICHTIGING IN!

Brunelweg 15 Zwolle

Specificaties:

Vraagprijs : € 375.000,-

  • Plaats: Zwolle
  • Postcode: 8042 GZ
  • Wijk: Westenholte
  • Woonoppervlakte: 111 m2
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Inhoud: 383 m3
  • Bouwjaar: 1979

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving Brunelweg 15 Zwolle

Prachtige instapklare woning in gezellig Westenholte met zonnige achtertuin!

Locatie en Omgeving

Deze schitterende woning aan de Brunelweg 15 bevindt zich aan een van de gezelligste straten van Westenholte, een dorp binnen Zwolle dat bekend staat als een plek waar het prettig wonen is. De directe omgeving biedt scholen, winkels, het Stinspark en het natuurgebied de Vreugderijkerwaard op loopafstand. Binnen enkele minuten rijden bereik je de belangrijkste uitvalswegen en de A28. Met de fiets ben je in een mum van tijd in het bruisende hart van Zwolle. Gunstig gelegen nabij een buurtwinkelcentrum en diverse speelgelegenheden, is deze woning ideaal voor jonge gezinnen en starters.

Indeling

Bij het betreden van deze woning word je verwelkomd in de hal met een trap naar boven, toegang tot een gastentoilet en de gezellige woonkamer. De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De uitbouw aan de voorzijde met zijn speelse schuine dak geeft een uniek karakter aan de ruimte. De moderne keuken uit 2018 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser en koelkast. Hier is ook de deur naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de nette badkamer met tweede toilet, douchehoek en wastafelmeubel. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met twee ruime dakkapellen die zorgen voor een zee van licht en ruimte. Hier vind je de CV-ketel (Remeha 2018), wasmachine- en drogeraansluiting, evenals een royale zolderkamer.

Tuin

Vanuit de keuken stap je zo de zonnige achtertuin in, gelegen op het zuidwesten. De tuin is ideaal om van de zon te genieten tot in de late uurtjes. Achter in de tuin staat een stenen berging en via de schuttingdeur heb je toegang tot het achterpad.

Deze woning aan de Brunelweg 15 biedt alle comfort voor een jong gezin of een startend huishouden. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:

– Bouwjaar: 1979

– Energielabel A

– 8 zonnepanelen (2022)

– Tonzon vloerisolatie

– CV ketel Remeha (2018)

– Kindvriendelijke buurt met groene omgeving

Locatie

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×