Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

DEZE WONING BEKIJKEN? Kijkdagen zijn op dinsdag 4 juni en woensdag 5 juni 2024

PLAN HIER JE BEZICHTIGING IN!

Papaverweg 56 Zwolle

Specificaties:

Vraagprijs : € 350.000,- Kosten koper

  • Plaats: Zwolle
  • Postcode: 8042EH
  • Wijk: Westenholte
  • Woonoppervlakte: 99 m2
  • Perceeloppervlakte: 125 m2
  • Inhoud: 346 m3
  • Bouwjaar: 1971

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving Papaverweg 56 Zwolle

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin op ideale locatie in Zwolle

GRAAG BEZICHTIGINGEN AANVRAGEN VIA DE LINK VAN ONZE WEBSITE, WE PLANNEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST IN!

Op zoek naar een ruime gezinswoning in het gezellige Westenholte, Zwolle? Deze woning aan de Papaverweg 56 is een echte parel met 4 slaapkamers en een heerlijke tuin op het zuidwesten.

Mooie locatie in Westenholte

De ligging van deze woning is echt top. Aan de overkant vind je een basisschool en kinderdagverblijf, samen met een park inclusief voetbalveld – ideaal voor de kinderen om lekker buiten te spelen. Op loopafstand bevindt zich het treinstation en het winkelcentrum van Stadshagen. Westenholte wordt ook wel een dorp binnen Zwolle genoemd, waar het heerlijk vertoeven is. Scholen, winkels, het Stinspark en natuurgebied de Vreugderijkerwaard zijn allemaal op loopafstand te vinden. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen en de A28, terwijl je op de fiets binnen vijftien minuten in het bruisende centrum van Zwolle bent.

Indeling van de woning

Bij binnenkomst stap je in een ontvangsthalletje met meterkast, waarna je de lichte L-vormige woonkamer bereikt die is voorzien van een laminaatvloer. Via een tussenhal in het midden van de woonkamer kom je bij het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote raampartij met openslaande deuren naar de tuin, waar ruimte is voor een grote eettafel. De moderne hoogglans witte keuken uit 2014 is van alle gemakken voorzien, inclusief apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Slaapkamers en badkamer

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de twee grootste kamers handige inbouwkasten hebben. Verder is hier een moderne badkamer uit 2015 met een whirlpool bad, douchehoek en wastafelmeubel. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping, momenteel afgewerkt als één grote slaap/werkkamer met dakkapel (2020) en Velux dakraam. Tevens vind je hier de wasmachine, drogeraansluiting en CV ketel uit 2015.

Tuin en bijzonderheden

De netjes aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten, waardoor je bijna de gehele dag kunt genieten van de zon. Achter in de tuin staat een ruime berging en via de achtertuin heb je toegang tot een binnenplaats met parkeermogelijkheid voor één auto en de voorbereiding voor een elektrisch oplaadpunt.

Klaar om te verhuizen?

Deze ontzettend leuke en ruime woning in Westenholte wacht op jou! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek of dit jouw droomhuis is. Tot snel in Papaverweg 56, Zwolle!

Dit wil je nog weten over de woning:

– Bouwjaar: 1971

– Energielabel C

– Gehele achterpui is in 2013/2014 vervangen

– Dakkapel is in 2020 geplaatst

– Geheel dubbel- en HR++ glas

– CV ketel Remeha 2015

– Moderne badkamer en keuken

– Parkeerplaats met mogelijkheid voor laadpaal achter de woning

– Gelegen aan een groene straat in een kindvriendelijke buurt

Locatie

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×