Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kijkdagen 24, 25 en 26 juni

Vraag hier een bezichtiging aan

Van Miereveltstraat 14 Zwolle

Specificaties:

Vraagprijs: € 325.000,- Kosten Koper

  • Plaats: Zwolle
  • Postcode: 8021ER
  • Wijk: Dieze
  • Woonoppervlakte: 73 m2
  • Perceeloppervlakte: 120 m2
  • Inhoud: 296 m3
  • Bouwjaar: 1950

Terug naar volledig overzicht

Omschrijving Van Miereveltstraat 14 Zwolle

DE BEZICHTIGINGSDAGEN ZIJN VOLGEPLAND, NIEUWE AANVRAGEN WORDEN DOOR ONS OP EEN RESERVELIJST GEPLAATST.

Sfeervolle tussenwoning nabij het centrum van Zwolle!

Locatie & Kenmerken

Deze leuke (starters)woning bevindt zich aan de Van Miereveltstraat 14, in de populaire wijk ‘Het Noorden’, deelwijk van Dieze. De instapklare woning heeft de afgelopen periode een flinke upgrade gekregen met een moderne keuken, badkamer en toilet. Beschikbaar voor iedereen die droomt van een knusse woning op een perfecte locatie.

Wijk & Bereikbaarheid

Dieze is een levendige wijk met diverse woningstijlen en bewoners. De woning ligt op steenworp afstand van het stadscentrum en met goede verbindingen naar de A28 heeft de wijk een ideale ligging. Voor kinderen is er speeltuin “Het Noorden”, een heerlijk plek waar ze zich kunnen uitleven en tevens zijn er diverse groenvoorzieningen op loopafstand.

Indeling

De lichte woonkamer is doorgebroken naar de onlangs gerenoveerde keuken wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Een pelletkachel en visgraat-laminaatvloer uit de VT-wonen collectie zorgt voor een gezellige sfeer, terwijl de openslaande deuren de tuin naar binnen halen. De keuken is strak en trendy uitgevoerd met matzwarte accenten en voorzien van een koelkast met vriesvak, combi-oven, inductiekookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Naast het gemoderniseerde toilet is er in de gang nog een toegang tot een ruime kelderkast, heel handig voor alle voorraad.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met handige inbouwkasten en een derde kamer die momenteel dienst doet als wasruimte. De moderne badkamer is in 2021 vergroot en vernieuwd en biedt comfort met een ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder, ideaal met veel bergruimte.

Fijne tuin

De sfeervolle tuin is in 2022 door een hovenier opnieuw aangelegd met een mooi terras en luxe tuinhuis. Hier kun je, ook als het weer wat minder is, heerlijke uurtjes doorbrengen. Het ruime tuinhuis is helemaal af te sluiten en voorzien van verlichting en een industriële vloerafwerking.

Duurzaamheid & Comfort

Met dakisolatie, dubbel glas, een duurzame cv-ketel uit 2021 en 10 zonnepanelen is in deze woning al een mooie stap gezet richting duurzaamheid. Het energielabel D betreft een ouder vastgesteld label voor de plaatsing van een nieuwe cv-ketel en zonnepanelen.

Kom sfeer proeven

Ben jij op zoek naar een gezellige thuisbasis in Zwolle? Mis dan niet de kans om deze prachtige woning te bezoeken! Mail ons voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:

– luxe afgewerkt en instapklaar
– cv-ketel (2021)
– dakisolatie en dubbel glas, 10 zonnepanelen (2021), label D
– nieuwe keuken (2022)
– vernieuwde badkamer en toilet (2021)
– sfeervol aangelegde tuin (2022)
– mooi bijgebouw in de vorm van een tuinhuis
– ruime parkeergelegenheid (straat) voor de woning

Locatie

Laat ons kennis maken NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×